Ο καλύτερος τρόπος για να λειάνετε και να διαχειριστείτε τα μαλλιά σας

Τεχνολογία Hairtalk Extensions
18 Σεπτεμβρίου 2017
Το Party της χρονιάς (video)
19 Ιουνίου 2018

Ο καλύτερος τρόπος για να λειάνετε και να διαχειριστείτε τα μαλλιά σας

Ο καλύτερος τρόπος για να λειάνετε και να διαχειριστείτε τα μαλλιά σας. Αναζωογονεί ενώ ισιώνει και ενδυναμώνει μέχρι και 5 μήνες!

Πώς λειτουργεί:

Το «The Best» ελλατώνει την ακαμψία (μέτρο ελαστικότητας) στα μαλλιά, αυτή η ελάττωση, αυτό το αποτέλεσμα απαλότητας κάνει τα μαλλιά να χάσουν την φυσική τους μπούκλα και να αισθάνονται απαλότερα, όσο μεγαλύτερη η συγκέντρωση του Juvexin, τόσο απαλότερα και ισιότερα γίνονται τα μαλλιά. Το Juvexin διεισδύει στα μαλλιά μεταφέροντας σημαντικά οφέλη φροντίδας και ενυδάτωσης. Έτσι, βελτιώνεται η απαλότητα και ελαττώνεται η τριβή επιτρέποντας στα μαλλιά να αντέχουν καλύτερα την θερμότητα, στα στεγνά αλλά και στα βρεγμένα μαλλιά υπάρχει λιγότερο μπλέξιμο κατά το βούρτσισμα, αυτό βοηθά τα μαλλιά να καθίστανται λιγότερο επιρρεπή στη φθορά και να βελτιώνεται η διαχείριση τους συνολικά.

Το Juvexin είναι ένα ειδικό σύμπλεγμα από πρωτεΐνες και πεπτίδια, βελτιστοποιημένο ειδικό για τα μαλλιά. Το Juvexin αναπτύχθηκε για να προστατεύει και να αποκαθιστά τα μαλλιά πίσω στη νεανική τους κατάσταση και βρίσκεται σε όλα τα προϊόντα GK Hair παγκόσμια. Το Juvexin επαναφέρει τα μαλλιά στην πρότερη τους κατάσταση. Δίνει πίσω τις ίδιες ιδιότητες που βρίσκονται στα νεανικά, υγιή και ζωντανά μαλλιά που συνήθως χάνονται με τον χρόνο.

Το Juvexin δεν περιέχει τεχνικά συστατικά ή επιβλαβή χημικά. Αρχικά, υπήρξαν οι κερατίνες και μετά, εξελίχθηκαν σε Juvexin.

Η GK Hair είναι η πρώτη και μοναδική εταιρία που χρησιμοποιεί τα οφέλη ομορφιάς του Juvexin το οποίο μεταφέρεται στα μαλλιά στη φυσική τους μορφή. Εξάγεται από αγνό παρθένο μαλλί προβάτου μέσω μιας φιλικής προς το περιβάλλον διαδικασίας, το Juvexin απαντάται παγκόσμια σε όλα τα προϊόντα GK Hair αποκαθιστώντας τα μαλλιά από το εσωτερικό τους επιστρέφοντας τα σε μια πιο νεανική κατάσταση.

Το Juvexin δεν έιναι υδρολυμένο προϊόν, περιέχει άθικτη κερατίνη και αποτελείται από μικρά και μεγάλα μόρια. Τα μικρότερα μόρια Juvexin διεισδύουν στο εσωτερικό των μαλλιών, βελτιώνοντας και αποκαθιστώντας τα μαλλιά από το εσωτερικό τους, ενώ τα μεγαλύτερα μόρια περιτυλίγονται γύρω από την εξωτερική στιβάδα των μαλλιών, δημιουργώντας μια προστατευτική ασπίδα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες όπως οι υπεριώδεις ακτίνες (UV) και η μόλυνση.

Η GK Hair προσφέρει απαντήσεις στις καθημερινές φροντίδες των μαλλιών και έχει αποκτήσει φήμη ανάμεσα στους κορυφαίους επαγγελματίες κομμωτές για τα καινοτόμα και στην αιχμή της τεχνολογίας προϊόντα της. Με τον καιρό, η εταιρία αναπτύχθηκε ώστε να κατακτήσει τον χώρο των συστημάτων λείανσης παγκόσμια. Κατά την ανάπτυξη της, η εταιρία παρουσίασε νέα προϊόντα και υπηρεσίες και θα συνεχίζει να εστιάζει στην παροχή ανωτέρων σειρών από επαγγελματικά προιόντα φροντίδας μαλλιών.

Τα συστήματα λείανσης GK Hair με Juvexin οφελούν όλους τους τύπους μαλλιών με όμορφα αποτελέσματα που μπορείτε να δείτε και να αισθανθείτε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *